2018. január 1., hétfő

AKI SZERET, NEM ÖL MEG...

        Megölte a barátnőjét egy 29 éves férfi Szegeden hétfő délben – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Huber Krisztián közölte, a férfi hétfő dél körül szólalkozott össze egy Szatymazi utcai lakásban barátnőjével. A szóváltás tettlegességig fajult, a nő olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy életét vesztette. Ezt követően a férfi megpróbált öngyilkos lenni, végül azonban segítséget kért. A mentők a nőnél már csak a halál beálltát tudták megállapítani, a férfit kórházba vitték.



        A gyanúsított ellen, őrizetbe vétele mellett, emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást – tudatta a főhadnagy.
        A bűncselekmény egy ötszintes panelházban történt. Hétfő délután a rendőrök az épületet és környékét is lezárták, több helyen is nyomokat rögzítettek.
        A 29 éves férfi gunarasi. A 25 éves lány csantavéri. Az eset 2018. január elsején történt Szegeden. Már a lakás előtt vitatkoztak a fiatalok, veszekedtek. Majd a lakásban történt a gyilkosság. Felfoghatatlan. Hogy valaki megöl egy embert, mert szereti, mert féltékeny. Mert nem értenek egyet.  
        Családok gyászolnak. Családok mennek tönkre egy pillanat alatt. Egy lánynak, akit szülei felneveltek, iskoláztattak, munkát biztosítottak, elveszik az életét. És a fiúé sem lesz már soha a régi. Ülhet börtönben, bűnhődhet, furdalhatja a lelkiismeret, keresheti a választ a miértekre. Nincs rá mentség. Semmilyen erőszakra sincs...
          Nyugodj békében, B... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...