2017. március 5., vasárnap

ELHUNYT SCHÖN IGNÁC

                Több Balašević koncerten jártam. Mind felejthetetlen volt. A koncerten zenélt Schön Ignác is. Nem kellett bemutatni a közönségnek. Mindenki ismerte. Mindig hatalmas taps köszöntötte. Most, amikor megtudtam, hogy elhunyt a hegedűművész, először a  Devojka sa čardaš nogama szám jutott eszembe, majd a Slabo divanim mađarski...
        A koncerteken fergeteges hangulat uralkodott, ehhez hozzájárult Ignác játéka is. Egy plusz élményt adott, ahogy úriemberként öltönyben húzta a talpalávalót. Bajsza alatt elmosolyodott, beragyogta játéka a teret.
        Szép emlékek... A Vajdasági Rádió és Televízió zenekarának prímása, állandó szereplője volt. A zene szeretete, a ritmus a vérében volt. Tehetségesnek született. Ezt ki is tudta használni. Szerencsés ember, aki azzal foglalkozhat, amit szeret. Ő ilyen volt. Zenélt. Megszólaltatta kedvencét, a hegedűjét.
        Szerettük. Megbecsültük az Embert, a Művészt, aki sok szép pillanatot adott nekünk. Köszönjük. Játsszon ott fenn is, biztos jó hangulatot teremt majd... Isten nyugosztalja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...