2018. május 9., szerda

KÉT MŰSZAKI VIZSGA


Hogy úszott volna cápa a magzatvizében…  Hogy a holló mondaná a szemére, hogy csecsebogyó… Hejehujj, de mérges vagyok arra a jóemberre, akinek az agyából kipattant Szerbiában az az ötlet, hogy a 15 évesnél idősebb autókat évente kétszer kelljen műszaki vizsgára vinni.
Hát mit gondol ez az anyaszomorító, milyen autókkal döckölődünk, mennyit keresünk? Hogy nőne be az orra lyuka a szemtelenjének! Ez az a jólét, amelyről a nagyfőnök beszél? Hogy rúzsozná ki a száját Ollókezű Edward!


Hogy azok az akasztófára való bitangok, akik május 5-én elfogadták ezt az új szabályzatot… Olyan tuskók, hogy a láncfűrész lefullad a fejükben! Van lelkük? Ismerik ők a statisztikai adatokat? Hogy haladó országunkban a lakosok 30%-a 15 évesnél idősebb autót vezet? Ismerik, nagyon is jól ismerik. Ezért is vezették be, hogy még több pénz folyjon be a kis kasszájukba, hogy még többet dőzsölhessenek. A szegény, szerencsétlen emberek meg fizessenek évente kétszer… Nem azért van ilyen öreg, majdnem nagykorú autójuk, mert kegyetlen jól keresnek…  Nem a tengerre indulnak kis dudújukkal!Adjanak normális béreket, akkor majd lesz vadiúj, csilivili gépkocsijuk!
Július 5-től már alkalmazzák is az új törvényt. Újév után meg mehetnek ismét műszaki vizsgára azok, akik e dátum után regisztrálnak.
Menjenek a törvényalkotók a…
A lakosok meg várják majd az autóbuszt, a vonatot, a repülőt, hogy elvigye őket Szerbiából jó messzire…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése